item(s)
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.

Items toevoegen

panton chair vitra roze

Referentie nr: 210 196 15
€ 171,00 incl. BTW
Beperkte voorraad.
VITRA.

Omschrijving

De Panton stoel is al jaren een klassieker en nu ook beschikbaar voor kinderen. Het populaire ontwerp wordt niet alleen gebruikt als zitplaats maar ook om mee te spelen. 

De Panton stoel is een populair ontwerp en 35 jaar geleden besloot Verner Panton de stoel ook voor kinderen te ontwerpen. Destijds kon dat niet gerealiseerd worden, maar in 2008 kreeg Verner Panton groen licht en ontstond de Panton Junior stoel. De materialen en proporties zijn hetzelfde als bij de originele Panton stoel, alleen is de Junior een kwart kleiner. Dit maakt de Panton Junior geschikt voor kinderen vanaf de kleuterschool tot en met de lagere school.

De Deense ontwerper Verner Panton startte zijn carrière in de vormgeving in de jaren 60 en 70. Hij werd bekend door zijn innovatieve en experimentele ontwerpen van meubels, lampen en stoffen. Zijn liefde voor kleur en geometrische modellen zie je terug in de verschillende collecties die door hem zijn ontworpen. De samenwerking tussen Panton en Vitra begon in de jaren 60. De Panton stoel was de start van een lange samenwerking