item(s)
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelwagen.

Items toevoegen

Bloemen

Atmosvert heeft een jarenlange ervaring in het verzorgen van het bloemenwerk voor iedere gelegenheid. Zo zorgen wij ervoor dat uw huwelijk een floraal pareltje wordt. Van bruidsboeket tot zaalversiering..

Bij het afscheid van een dierbare kan een mooi grafwerk de pijn verzachten. Atmosvert staat garant voor prachtig bloemenwerk, van witte roosjes en anthuriums tot paarse orchideëen. In alle sereniteit bespreken we met u de gewenste stijl en kleur, zo komen we tot een creatie zoals de overledene het zou gewild hebben.

Ook met de florale decoratie van bedrijfsevenementen heeft Atmosvert een ruime ervaring. Een fleurige bebloemde eyecatcher zorgt ervoor dat uw evenement een echte topper wordt. Of wenst u eerder een fijn vaasje met bloemcreatie voor op iedere tafel. Ook daar kan Atmosvert het verschil maken.

Tijdens 'de bloemendagen' van het jaar (Kerstavond, Oudejaarsavond en moederdag) kan u ook in onze 'stenen winkel' terecht voor een mooi boeket. Bestellen geniet steeds onze voorkeur.

Interieur

Stijn Verplancken heeft meer dan 10 jaar ervaring als architect. De passie voor vormgeving en schoonheid wil hij graag met u delen. Bij Atmosvert architectuur kan u zowel terecht voor uw totaal architectuurproject als ook voor interieur en tuinontwerp. Wij zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt opgevolgd met oog voor detail en rekening houdend met het afgesproken budget.

Wij hebben een mooi gamma meubelen van topmerken als Muuto, Alessi, Ferm Living die wij prefect in uw interieur kunnen integreren.

Design

Atmosvert staat voor tijdloos design, leuke cadeauartikelen, trendy huisdecoratie... Ben je op zoek naar een leuk geschenk of wil je jezelf verwennen met een leuk hebbeding voor je living, badkamer, keuken... Bij Atmosvert vind je zeker en vast je gading! Met merken als Ferm Living, Alessi, Koziol, Italla, Marimekko...hebben we topmerken in huis die je zullen blijven verrassen.